Lompepai
Lompepai

Dette trenger du
- Gjøvik lompe (vanlig eller glutenfri)
 - 5 egg
 - 1,5 dl lett matfløte
 - 1 dl lett hvitost
 - 1 ss spisskummen
 - 2 fed. hvitløk
 - salt og pepper
 - 1pk/boks fetaost
 - purreløk
 - 1 pose spinat
 - cherry tomater
 
Lompepai
Deilig lompepai meg spinat og fetaost
FREMGANGSMÅTE
- Legg lompene i paiformen slik at du dekker bunnen
 - Pisk sammen de 5 eggene, fløten, lett osten, hvitløken og krydderet
 - stek spinat i litt olje i en panne
 - knus fetaosten med en gaffel i flere biter
 - kutt opp purreløken og tomatene
 - legg tomat, spinat, purreløk og fetaost i formen
 - fyll på med eggeblandingen
 - sett ovnen på 180 grader, stek i 30-40 min
 - serveres med salat. God middag!
 




