Lompepai
Lompepai
Dette trenger du
- Gjøvik lompe (vanlig eller glutenfri)
- 5 egg
- 1,5 dl lett matfløte
- 1 dl lett hvitost
- 1 ss spisskummen
- 2 fed. hvitløk
- salt og pepper
- 1pk/boks fetaost
- purreløk
- 1 pose spinat
- cherry tomater
Lompepai
Deilig lompepai meg spinat og fetaost
FREMGANGSMÅTE
- Legg lompene i paiformen slik at du dekker bunnen
- Pisk sammen de 5 eggene, fløten, lett osten, hvitløken og krydderet
- stek spinat i litt olje i en panne
- knus fetaosten med en gaffel i flere biter
- kutt opp purreløken og tomatene
- legg tomat, spinat, purreløk og fetaost i formen
- fyll på med eggeblandingen
- sett ovnen på 180 grader, stek i 30-40 min
- serveres med salat. God middag!