Hopp til hovedinnhold
Lefsebaking
Engers Lefsebakeri, siden 1954
Startside ››
Personvern og informasjonskapsler

Personvern og informasjonskapsler

Vi tar personvern på alvor, og denne erklæringen forklarer hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og hvilke rettigheter du har i forhold til denne informasjonen. Vennligst les nøye gjennom følgende informasjon.

Hvilken informasjon samler vi inn?

 • Personlig informasjon: Dette kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende når du frivillig oppgir disse opplysningene, for eksempel når du kontakter oss via skjemaer på nettsiden.
 • Automatisk innsamlet informasjon: Når du besøker nettsiden vår, samler vi automatisk inn visse opplysninger, for eksempel IP-adresse, nettlesertype, enhetstype og nettstedet du kom fra.

Hvordan bruker vi informasjonen?

Vi bruker informasjonen vi samler inn til følgende formål:

 • Forbedring av nettsiden: Vi analyserer hvordan brukerne samhandler med nettsiden for å forbedre brukeropplevelsen og tjenestene vi tilbyr.
 • Kommunikasjon: Vi kan bruke dine kontaktopplysninger til å svare på henvendelser, sende informasjon om din forespørsel og holde deg oppdatert om relevante endringer eller nyheter.
 • Markedsføring: Med ditt samtykke kan vi sende deg markedsføringsmateriale relatert til våre produkter og tjenester.

Hvordan deler vi informasjonen?

Vi deler ikke personlig identifiserbar informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å levere tjenester på vegne av oss eller hvis det kreves av loven.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler, også kjent som cookies, er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker nettsider. Disse filene inneholder informasjon som nettstedet kan lese når du besøker det på nytt senere. Informasjonskapsler spiller en viktig rolle for å forbedre din brukeropplevelse ved å huske dine preferanser og aktiviteter.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

 • Google Analytics: Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forstå hvordan besøkende samhandler med nettsiden vår ved å samle inn informasjon og rapportere statistikk om bruken av nettstedet. Dette hjelper oss med å forbedre nettsiden og tilpasse innholdet til dine behov. Google Analytics bruker følgende informasjonskapsler:
 • _ga: Dette informasjonskapslet brukes til å skille brukere og tildeler en tilfeldig generert tallverdi som en klientidentifikator. Det er inkludert i hver sideforespørsel på en nettside og brukes til å beregne besøks-, økt- og kampanjedata for nettsideanalyserapporter.
 • _gid: Dette informasjonskapslet lagrer og oppdaterer en unik verdi for hver side du besøker.

Hvordan kan jeg administrere informasjonskapsler?

Du kan administrere informasjonskapsler gjennom innstillingene i din nettleser. Du kan velge å blokkere informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler eller be om å bli varslet før det lagres nye informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at hvis du velger å blokkere informasjonskapsler, kan dette påvirke funksjonaliteten til nettsiden.

Dine rettigheter

 • Innsyn og retting: Du har rett til å be om innsyn i den informasjonen vi har om deg, og til å be om retting av unøyaktige eller ufullstendige opplysninger.
 • Sletting: Du har rett til å be om sletting av personlig informasjon vi har om deg under visse omstendigheter.
 • Dataportabilitet: Du har rett til å motta personlig informasjon du har gitt oss i et strukturert, vanlig format, og til å overføre disse dataene til en annen behandlingsansvarlig.

Endringer i personvernserklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernserklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden vår.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om vår personvernserklæring eller hvordan vi behandler din informasjon, vennligst kontakt oss på tlf eller epost. Kontaktinformasjonen finner du på bunnen av siden.