Festlefse fra Åslendet
![Lefsebaking](/_next/image?url=%2FBG.jpg&w=3840&q=75)
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2F7t0y4mmb%2Fproduction%2F8944938553fff162982101e551639ea9b13db071-2465x3338.png%3Fw%3D2465%26h%3D3338&w=3840&q=75)
NÆRINGSINNHOLD
Protein 4,5g
Fett 0,5g
Karbohydrat 45,7g
Hvorav sukkerarter 9,7g
Næringsinnhold i Kcal 201 Kcal/100g
Næringsinnhold i KJ 844 KJ/100g
Festlefse fra Åslendet
I 1954 ble Engers lefsebakeri etablert i Åslendet av ekteparet Enger. Med lange tradisjoner for bakverk i familien var fem søsken sysselsatt i samme bransje. Slik får du lidenskap for lefser.
De første åra var preget av gammelt håndverk - kjevling for hånd og steking på åpen takke - slik ble de beste lefsene laget. Bakemetoden og oppskriften har inspirert oss og blitt til festelefsene
INGREDIENSER
- Kokte poteter
- Potetmos
- Hvetemel
- Sirup
- Salt
- Konserveringsmiddel E200
Vekt: ca. 420g
NÆRINGSINNHOLD
Protein 4,5g
Fett 0,5g
Karbohydrat 45,7g
Hvorav sukkerarter 9,7g
Næringsinnhold i Kcal 201 Kcal/100g
Næringsinnhold i KJ 844 KJ/100g