Festlefse fra Åslendet
I 1954 ble Engers lefsebakeri etablert i Åslendet av ekteparet Enger. Med lange tradisjoner for bakverk i familien var fem søsken sysselsatt i samme bransje. Slik får du lidenskap for lefser.
De første åra var preget av gammelt håndverk - kjevling for hånd og steking på åpen takke - slik ble de beste lefsene laget. Bakemetoden og oppskriften har inspirert oss og blitt til festelefsene
Ingredienser
- Kokte poteter
- Potetmos
- Hvetemel
- Sirup
- Salt
- Konserveringsmiddel E200
Vekt: ca. 420g
Næringsinnhold
Protein | 4,5g |
Fett | 0,5g |
Karbohydrat | 45,7g |
Hvorav sukkerarter | 9,7g |
Næringsinnhold i Kcal | 201 Kcal/100g |
Næringsinnhold i KJ | 844 KJ/100g |