Hopp til hovedinnhold
Lefsebaking
Engers Lefsebakeri, siden 1954
Startside ›› Produkter ››
Festlefse fra Åslendet

Festlefse fra Åslendet

Lefsebaking

NÆRINGSINNHOLD

Protein 4,5g

Fett 0,5g

Karbohydrat 45,7g

Hvorav sukkerarter 9,7g

Næringsinnhold i Kcal 201 Kcal/100g

Næringsinnhold i KJ 844 KJ/100g

Festlefse fra Åslendet

I 1954 ble Engers lefsebakeri etablert i Åslendet av ekteparet Enger. Med lange tradisjoner for bakverk i familien var fem søsken sysselsatt i samme bransje. Slik får du lidenskap for lefser.

De første åra var preget av gammelt håndverk - kjevling for hånd og steking på åpen takke - slik ble de beste lefsene laget. Bakemetoden og oppskriften har inspirert oss og blitt til festelefsene

INGREDIENSER

  • Kokte poteter
  • Potetmos
  • Hvetemel
  • Sirup
  • Salt
  • Konserveringsmiddel E200

Vekt: ca. 420g

NÆRINGSINNHOLD

Protein 4,5g

Fett 0,5g

Karbohydrat 45,7g

Hvorav sukkerarter 9,7g

Næringsinnhold i Kcal 201 Kcal/100g

Næringsinnhold i KJ 844 KJ/100g

Oppskrifter med Festlefse fra Åslendet